Muuttopalvelut

Olemme muuttojen asiantuntija. Meidän asiakkaina ovat yksityshenkilöt, yritykset ja organisaatiot. Muutamme siis kaikkea kodeista konttoreihin. Meidän muuttoautoilla siirrämme sekä pieniä että isoja kuormia järkevään hintaan, sillä aikaa kun sinä otat iisisti. Asiakkaanamme voit luottaa meidän osaamiseen ja paikallistiuntemukseen. Meiltä löytyy kaikki mitä onnistuneeseen muuttoon tarvitaan, esim. muuttolaatikot, nokkakärryt ja erilaiset suojamuovit arvoesineiden pakkaamiseen. Olemme ylpeitä työstämme ja toimimme aina joustavasti, tehokkaasti ja hyvällä asenteella.

Yksityishenkilöt

Siirrämme kotiisi irtaimistot vanhasta osoitteesta uuteen osoitteeseen tai tarvittaessa välivarastoon. Tarjoamme myös kiinteistön sisäisiä muuttopalveluja, jos vaikka huonekalua, kodinkonetta tai pianoa pitäisi siirtää toiseen huoneeseen tai toiseen kerrokseen. Jos huonekaluliikkeessä tuli ostettua jotain, voimme tuoda tavarat sinulle. Voimme myös viedä ylimääräistä tai rikkinäistä irtaimistoa kierrätyskeskukseen.

Yritysasiakkaat

Meillä on pitkä kokemus yritys- ja liikemuutoista. Voimme kanssasi suunnitella muuton niin, että toiminta voi jatkua mahdollisimman sujuvasti muuttoa huolimatta. Saneeraus- ja peruskorjausmuutot väliaikaisiin tiloihin ja sieltä takaisin hankkeen valmistuttua, ovat meille arkipäivää.